Silverring

De Silverring, een zilveren orthese is bedoeld voor mensen met chronische aandoeningen aan vingers, hand en pols gewrichten. De orthese geeft stabiliteit, corrigeren deformaties en bevorderen het dagelijkse handelen en functioneren en werken pijnverminderend. Bovendien hebben de ortheses een aanzienlijk preventief aspect.

 

De unieke vorm bevordert waar mogelijk de natuurlijke bewegingsruimte van een normale functionerende hand. Door het ontwerp in zilver worden de onnatuurlijke, niet gewenste of pijnlijke bewegingen geblokkeerd. Er wordt naar gestreefd zo min mogelijk materiaal te gebruiken, zodat een elegant gevormd medisch hulpmiddel ontstaat. Het is mogelijk om aan één hand meerdere type ortheses te dragen. De ortheses kunnen aangehouden worden tijdens het dagelijks handelen en veroorzaken geen onnodige transpiratie.

 

Alle ortheses worden nauwkeurig en individueel op maat gemaakt. Mocht u een orthese nodig hebben dan wordt deze ten allen tijde aangemeten door een specialist.

  

 

De ortheses zijn vervaardigd van zeer hoogwaardig zilver en er wordt geen nikkel toegevoegd. Heel zelden heeft iemand een zilverallergie. Mocht u vermoeden dat u een allergie heeft voor zilver, dan kunt u bij de dermatoloog een onderzoek aanvragen. De dermatoloog kan een officiële verklaring aan u verstrekken. Deze verklaring is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een gouden orthese.

 

Zilver heeft weinig onderhoudt nodig. Door gebruik blijft het zilver glanzend. Uiteraard zal door gebruik krassen niet te voorkomen zijn. Met een zilverpoetsdoek, die altijd geleverd wordt bij de hand en polsortheses, kunt u uw orthese onderhouden. Lees de gebruiksaanwijzing goed door en laat u door onze medewerkers adviseren.A Piet Heinstraat 11
P 7204 JN Zutphen
T 0575-514997
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
A In de Betouwstraat 9a
P 6511 GA Nijmegen
T 024-3223213
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
 
© 2024 Schmidt Medica