Reiskousen

Gebrek aan beweging en het afknellen van vaten door lang zitten in de auto, het vliegtuig of de trein vertragen de terugvoer van het bloed naar het hart. De reiskous oefent een exact gedoseerde druk op het onderbeen uit; de druk neemt van de enkel tot de knie af. Daardoor versnelt de kous de terugvoer van het bloed naar het hart. De reiskous zorgt ervoor dat u op en na reizen met het vliegtuig, de bus, de trein of de auto meer uitgerust bent. 

Sportkousen

Sportkousen zijn perfect afgestemd op de behoeften van sporters. Een belangrijke producteigenschap van de sportkous is dat deze een nauwkeurig gedefinieerde druk uitoefent. Het zwellen van de benen, wat bij extreme belasting kan voorkomen, wordt duidelijk verminderd. Bovendien wordt door het dragen van een sportkous het uithoudingsvermogen vergroot.
 
Schmidt Medica is officieel dealer van CEP Sportcompressie. CEP compressiekousen zijn toonaangevend in het CEP compressie assortiment dat wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland door CEP Sports, de sportdivisie van het Duitse Medi GmbH. CEP compressiekleding staat garant voor duurzaamheid, sport specifieke functionaliteit en een uniek effect: medi compression voor sneller herstel, blessure preventie en extra energie voor recreant- en topatleten. In onze winkels in Veenendaal en Zutphen is een uitgebreid assortiment verkrijgbaar. Ook kunt u een bestelling per e-mail bij ons doen. Voor het volledige assortiment kijkt u op www.cepsports.nl
 


A Piet Heinstraat 11
P 7204 JN Zutphen
T 0575-514997
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
A In de Betouwstraat 9a
P 6511 GA Nijmegen
T 024-3223213
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
 
© 2024 Schmidt Medica