Wij zoeken een (junior) orthopedisch technoloog voor onze vestiging in Zutphen. Ben jij beschikbaar voor 32- 40 uur? Kijk dan hier voor de vacature.
 
 
 
Nieuwe locatie Schmidt Medica in Gezondheidscentrum Vijverstaete:
Op 31 juli verhuist het behandelcentrum aan de Leeuweriklaan te Zutphen naar een nieuwe locatie. Op dit moment wordt gewerkt aan ons nieuwe Gezondheidscentrum Vijverstaete aan de Piet Heinstraat 11 te Zutphen. Alle disciplines van de Leeuweriklaan verhuizen mee. Naast onze afdelingen therapeutisch elastische kousen, orthopedie, mamacare, pedicure, sport en orthopedisch schoeisel treft u in het nieuwe pand ook Voetencentrum Wender, Fysio Zutphen, Iris Ink, Happy Silhouette en de Huidtherapeut weer aan.
 
De naam van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Piet Heinstraat 11, naast het Emerhuys en de Brandweerkazerne, is afgeleid van de officiele naam van het markante pand "Vijverstaete", dat eind jaren '90 is gebouwd in opdracht van Friesland Campina en later betrokken door de Rabobank en Accon. Het pand is aan de achterzijde gelegen aan De Vijver in Zutphen.
 
Het imposante pand van ruim 3000m2 zal zich ontwikkelen tot het mooiste gezondheidscentrum van Zutphen. Wij nodigen u van harte uit om uw eigen ervaring op te komen doen.
 
Praktijkruimte, behandelruimte en kantoren te huur:
Binnen Gezondheidscentrum Vijverstaete verhuren wij moderne en ruime praktijkruimtes, behandelkamers en kantoren (18 - 400m2) aan medisch- en (para)medisch gerelateerde dienstverleners en profesionals. Zowel permanente- als deeltijdhuur is mogelijk. Door middel van het unieke full service concept kunt u na het betreden van de sfeervolle entree met bemande receptie, direct aan het werk. In het pand zijn alle voorzieningen aanwezig voor een zo'n prettig mogelijke werkomgeving; snel internet (glasvezel), centrale bemande receptie met ruime wachtruimte, koffiecorners met gebruik van diverse warme en koude dranken, lunchgelegenheid voor u en uw cliënt, agendabeheer, telefoonservice en indien gewenst een volledig gemeubileerde behandel- of kantoorruimte. 60 parkeerplaatsen op eigen terrein. Indien u geinteresseerd bent in het huren binnen Vijverstaete dan kunt u contact opnemen met Marc Schmidt op 0575-514997 of via info@schmidtmedica.nl.
 
Vestiging Nijmegen:
Met ingang van 1 mei 2015 heeft Schmidt Medica BV Medibanda (MDBD BV) overgenomen met locaties in Nijmegen, Druten, Uden, Beuningen en Oss. In de winkel aan de In de Betouwstraat 9a te Nijmegen treft u een ruim assortiment aan therapeutisch elastische kousen, braces en bandages en overige medische hulpmiddelen. Ook op de overige locaties zijn we u ook graag van dienst. Deze servicelocaties zijn te bezoeken op afspraak. Voor adresgegevens kunt u kijken bij onze aanmeetlocaties.
 
Ook in onze winkel in Veenendaal voorzien wij u graag van:
  • Therapeutisch elastische kousen
  • Steunkousen en panty's
  • Braces en bandages (zowel op medische indicatie als voor sporters)
  • Borstprothesen, lingerie en een uitgebreid assortiment badmode.
  • Sportcompressie en blessureartikelen
  • Steunzolen en orthopedische schoenen.

 

In Hengelo (Ov) zijn wij gevestigd in het moderne nieuwe gezondheidscentrum de Kievit aan de Sabina Klinkhamerweg 10 (vlak bij het ziekenhuis ZGT. Wij zijn u daar graag van dienst voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen, orthopedische hulpmiddelen en braces en bandages. Ook kunt u bij onze collega's in het zelfde pand terecht voor steunzolen en orthopedisch schoeisel.

Achter de Molen in Klarenbeek in de praktijk van huisartsen Smit en Bogchelman zijn wij u tweewekelijks op woensdagmiddag graag van dienst voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen, orthopedische hulpmiddelen en braces en bandages. Ook voor steunzolen en orthopedisch schoeisel kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake.
 
Praktijkruimte te huur in Nijmegen:
In ons moderne (para-) medisch centrum in Nijmegen hebben wij mooie zelfstandige praktijkruimtes te huur. Ruime behandelkamers en gebruik van receptie en wachtkamer. Ook verhuur per dagdeel mogelijk.
 
Praktijkruimte te huur in Rijssen:
Binnen het gezondheidscentrum in Rijssen bieden wij een behandelkamer met zelfstandige wachtruimte aan voor verhuur in dagdelen.
 
Voor informatie kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor Schmidt Medica BV in Zutphen, 0575-514997 of info@schmidtmedica.nl.


A In de Betouwstraat 9a
P 6511 GA Nijmegen
T 024-3223213
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
A Zandstraat 7
P 3901 CH Veenendaal
T 0318-724999
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
 
© 2021 Schmidt Medica